Wie zijn wij

Fotostudio Krüger

Al meer dan 90 jaar is Fotostudio Krüger een begrip in Assen! Fotostudio Krüger is gevestigd op de Pottenbakkerstraat 3 in Assen. Hier hebben wij de beschikking over een grote en ruim opgezette studio, waarin de mogelijkheden voor fotografie eindeloos zijn. Neem gerust een kijkje op onze fotografiepagina, zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn en misschien krijg je wel ideeën voor een  fotoshoot voor je kind, gezin, bruiloft of gewoon voor jezelf.

Het team bij Fotostudio Krüger bestaat uit 11 enthousiaste mensen, waarbinnen iedere fotograaf allround is met daarnaast een eigen specialisatie. Wij hebben allemaal ideeën om jullie fotoshoot naar wens te verzorgen, maar staan altijd open voor eigen suggesties of inbreng. De mogelijkheden zijn eindeloos, van schoolfotografie tot studiofotografie en van trouwfotografie tot bedrijfsfotografie, zelfs voor pasfoto’s kan je bij ons terecht. Mocht je meer willen weten, neem dan contact met ons op.

Geschiedenis

De geschiedenis van Fotostudio Krüger begon toen Theodoor Krüger het besluit nam met slechts vijf Duitse Marken op zak vanuit Duitsland naar Nederland te komen om hier zijn geluk te beproeven. Via Amsterdam, naar Leeuwarden koopt hij uiteindelijk een pand aan de Stationsstraat in Assen. Wanneer de 2e Wereldoorlog voorbij is, wordt hij ondersteund door zijn zoon Han Krüger en later samen met Han’s vrouw Klazien. Er zit groei in het bedrijf en de verbouwingen aan de Stationsstraat volgen zich met regelmaat op.

In 2000, wanneer Han Krüger de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, trekt hij zich terug uit de zaak. Klazien en Petra gaan samen door maar vinden het tijd voor verandering en vernieuwing. Ze verlaten het pand aan de Stationsstraat en gaan verder op het bedrijventerrein ‘de Ketellapper’. Na het overlijden van Han en Klazien komt er een eind aan een tijdperk maar dit opent ook nieuwe deuren.

Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in onze studio en stellen wij ons zelf even voor.