Trouwfotografie

Van jullie huwelijksdag willen jullie natuurlijk ieder detail herinneren. Een trouwreportage is dé perfecte manier om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerde trouwfotograaf, die ruime ervaring heeft op dit gebied en die op de hoogte is van de laatste trends en mogelijkheden.

Alles in overleg
Samen met de fotograaf bespreken jullie vooraf hoe de dag gaat verlopen, alle wensen worden uitvoerig in kaart gebracht. Allerlei zaken zoals de locatie, keuze van het album en eventuele speciale wensen komen aan bod. De locatie bepaalt in grote lijnen de ‘overall uitstraling’ van jullie bruidsreportage. Het kan heel klassiek en romantisch zijn of juist modern.

Locatie keuze
Voor een trouwreportage zijn er veel keuzemogelijkheden. Naast buitenfotografie is het mogelijk een reportage te laten maken in onze grote fotostudio met verschillende decors en studio-opstellingen. Als het regent kan er dus altijd uitgeweken worden naar één van onze sfeervolle studiodecors. Uiteraard kan er ook op voorhand worden gekozen voor een binnenreportage. Zelfs een binnen- en buitencombinatie is mogelijk.

Zelf foto’s uitzoeken
Bij Fotostudio Krüger bestaat de unieke mogelijkheid om achteraf samen met de fotograaf de gemaakte foto’s te bekijken. We nemen ruim de tijd voor jullie en je zoekt zelf uit welke foto’s in ‘Het Album’ verwerkt worden. Zo krijg je een zeer persoonlijk album, die helemaal door jullie zelf samengesteld is. Ook de definitieve keuze van het album vind pas op het moment van het uitkiezen van de foto's plaats.

Mogelijkheden
Wij hebben veel verschillende mogelijkheden wat betreft albums, bedankjes en receptieboeken. De meeste bedankjes zijn op jullie trouwdag gelijk leverbaar, met jullie foto er al in verwerkt!

Wil je meer informatie over onze trouwreportages, maak een afspraak via 0592-312504 en kom vrijblijvend even langs om de mogelijkheden te bespreken!

Klik op de foto hiernaast en laat je inspireren door de slide show!