Schoolfotografie

Is de school op zoek naar een frisse kijk op schoolfotografie, dan ben je bij Fotostudio Krüger aan het juiste adres. Wij richten ons op het maken van moderne, spontane schoolfoto's.

We zijn een gezellige fotostudio uit Assen die dit jaar 90 jaar bestaat! Onze insteek in schoolfotografie is dat we onze stijl van
Studiofotografie, terug willen laten komen in de foto's. Dus geen stijve staatsieportretten met een blauw gewolkte achtergrond, maar een leuke spontane foto waarin elke leerling z'n eigen karakter zoveel mogelijk naar voren komt.

Elk jaar gebruiken we nieuwe achtergronden en attributen voor onze schoolfotografie. Mochten jullie als school speciale wensen of ideeën hebben dan zijn wij altijd bereid om te kijken naar de mogelijkheden.

Om het voor school nog makkelijker te maken, werken wij met een geheel digitale bestel service. Geen eenmalige machtigingen meer, geen geld zakjes meer. Je hoeft alleen maar de inlogcodes uit te delen aan de leerlingen en hebt er verder geen omkijken naar. Elke leerling krijgt met een unieke inlogcode toegang tot de bestelsite. Hier kunnen de ouders rustig de gemaakte foto's bekijken en op verschillende manieren bestellen. Alles wordt netjes aan huis afgeleverd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kijk op schoolfotografie, neem dan contact op met Tanja Snel 0592-312504 of tanja@fotokruger.nl. Zij komt geheel vrijblijvend langs om alles rustig uit te leggen en alle mogelijkheden te laten zien.

Klik op de foto hiernaast en laat je inspireren door de slide show!