Zwangerschapsfotografie

Voor mooie foto's van je zwangere buik ben je bij Fotostudio Krüger aan het juiste adres. Wil je het romantisch vastleggen of juist op een vlotte of grappige manier, wij zitten boordevol ideeën. Doordat we een van de grootste studio's van Noord-Nederland hebben, zijn er meer dan voldoende decors te kiezen die aansluiten bij jullie wensen. Je hoeft geen keuze te maken, want we kunnen verschillende achtergronden gebruiken. Uiteraard mogen papa en eventuele andere kinderen ook bij de foto's op.

Het is leuk verschillende kleding mee te nemen, bijvoorbeeld een setje voor een witte achtergrond en een setje voor een donkere achtergrond. Wij hebben daarnaast diverse doeken om het tot een magisch geheel te maken. Dierbare knuffeltjes of ander dingen die straks bij jullie baby in het bedje komen te liggen mogen uiteraard ook op de foto. Het is daarnaast mogelijk om een van de foto's te gebruiken voor het geboortekaartje.

Foto's bekijken
Na afloop van de fotoshoot bekijken we op een groot beeldscherm de gemaakte opnames. Samen met de fotograaf maak je een selectie uit de foto’s. Tevens maken we verschillende voorbeeldbewerkingen, zoals collages (meerdere foto's op 1 afdruk), zwart-wit of sepia bewerkingen en tal van andere mogelijkheden.

Klik op de foto hiernaast en laat je inspireren door de slideshow!