Studiofotografie

Fotostudio Krüger beschikt over één van de grootste fotostudio’s in Noord-Nederland. Niet alleen de oppervlakte is groot, ook onze mogelijkheden zijn enorm. Zo hebben we de keuze uit wel 20 verschillende achtergronden en decors. Dit varieert van een strak witte of juist zwarte achtergrond, een bos, New York City en van liefelijke bloemen voor kleine prinsesjes tot stoere prints voor jongens. Voor elke smaak is er wel een bijpassende achtergrond te vinden.

Het mooie is dat je niet hoeft te kiezen; tijdens een fotoshoot is het mogelijk een aantal verschillende decors te gebruiken. Wil je graag een gezinsfoto met een eenvoudige witte achtergrond maar de kinderen willen graag voor onze stoere graffiti muur, dan doen we dat toch beide. Maken we ook nog een foto in het bos en op de heide en iedereen zal zich afvragen waar jullie toch geweest zijn.

Het is voor een fotoshoot leuk verschillende setjes kleding mee te nemen, maar dit is niet noodzakelijk. Wel is het een goed idee om de kleding van de verschillende personen op elkaar af te stemmen. Bijvoorbeeld allemaal in het wit/spijkerkleding en op blote voeten, of allemaal iets in de kleur blauw. Voor portretten van kindjes kan het leuk zijn iets van thuis mee te nemen zoals bijvoorbeeld de liefste knuffel of een voetbal voor de sportfanaten.

Foto's bekijken
Na afloop van de fotoshoot bekijken we op een groot beeldscherm de gemaakte opnames. Samen met de fotograaf maak je een selectie uit de foto’s. Tevens maken we verschillende voorbeeldbewerkingen, zoals collages (meerdere foto's op 1 afdruk), zwart-wit of sepia bewerkingen en tal van andere mogelijkheden. Hierdoor heb je eens wat anders aan de muur dan een “gewone” foto.

Klik op de foto hiernaast en laat je inspireren door de slide show!