Pasfoto’s

  • pasfoto zwarte achtergrond 10×13

Heb je pasfoto's nodig voor een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kan zonder afspraak langskomen. Alle officiële pasfoto's moeten voldoen aan strikte eisen. Zo moet de aanzet van je oren zichtbaar zijn, mag je pony niet een te groot gedeelte van je voorhoofd bedekken en mogen de glazen van je bril niet te donker zijn of spiegelen. Dit zijn maar een paar van de regels, uiteraard houden wij ook met de rest rekening.

Wij maken naast goedgekeurde officiële pasfoto's ook een foto waarop je wél mag lachen. Er worden 6 pasfoto's afgedrukt en je mag zelf kiezen hoe je het aantal officiële en spontane foto's wilt verdelen. Heeft je kind een pasfoto nodig, dan mag hij/zij voor de spontane foto ook samen met mama op de foto of met een broertje/zusje.

Je kan kosteloos bij ons voor de deur parkeren en de pasfoto's zijn direct klaar. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Fotostudio Kruger is dus een perfecte locatie voor al je pasfoto's! (we zitten op het industrieterrein de Ketellapper, Pottenbakkerstraat 3).

Daarnaast maken we pasfoto's op locatie, bijvoorbeeld in zorgcentra. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.