Newbornshoot

Talloze keren heb ik vertederd in een wiegje of kinderwagen gekeken, me verwonderd over de perfectie van zo’n pasgeboren baby’tje. Het kleine neusje, de vingertjes de haartjes: zó klein maar toch zo compleet.
Ook mijn eigen kindje heb ik urenlang bewonderd en geprobeerd elk detail vast te houden, elke beweging, elk geluidje, alles even mooi. Toch realiseer je je na een aantal maanden/jaren dat je je niet meer kan voorstellen hoe klein en mooi je baby was. Die super schattige foto’s met dat hele kwetsbare, broze, tere wat alleen pasgeborenen hebben.

Wil je ook mooie foto’s van je pasgeboren baby?

Dat kan gewoon bij jullie thuis, je hoeft er de deur niet voor uit! Wij komen bij je langs met allerlei spulletjes die handig zijn voor het fotograferen van je baby. Dit kan het beste als je kindje 1 á 2 weken oud is. Ze slapen dan nog lekker diep en zien er op hun mooist uit. Ze krullen zich nog helemaal op tot foetushouding, zó lief! Het enige wat je moet doen is de kamer lekker verwarmen, omdat je kindje ook in zijn blootje gefotografeerd zal worden. Heb je zelf spulletjes die je graag zou willen terug zien in de foto dan kan dat natuurlijk, denk aan een grote knuffelbeer of andere dingen met emotionele waarde. Afhankelijk van hoe het gaat neemt de fotoshoot al gauw een uur in beslag.

Wil je meer mogelijkheden qua achtergronden, dan kunnen jullie ook bij ons in de studio in Assen komen. We hebben een speciale newborn-hoek; lekker knus, warm en van alle gemakken voorzien. Ruim 10 verschillende achtergronden maken het tot een creatief feestje.

Je kan de gemaakte foto's bij ons in de studio bekijken, we hebben een groot beeldscherm waardoor je alle foto's tot in detail kunt bekijken en vergelijken. Ook is het mogelijk om de foto's te bekijken in onze webshop, op een persoonlijke beveiligde pagina. Zo kan je het thuis op je gemak bekijken en bestellen, ook handig voor opa's en oma's! Je kan de foto’s op fotopapier laten afdrukken maar ook op canvas, aluminium, plexiglas en hout. Ook kunnen we de foto’s bewerken tot mooie collages of andere digitale bewerkingen toepassen, je kunt op onze site allerlei leuke ideeën opdoen.

Waardebon….!! Leuk idee.

Wij hebben waardebonnen voor een newborn fotoshoot die je kunt geven aan de trotse papa en mama. Vooral een leuk idee voor opa en oma of broer/zussen, je geeft namelijk een kado met emotionele waarde voor de langere termijn; een foto waar je nog jaren met ontroering op terug kijkt.

Wanneer afspraak maken?

Weet je al voor de geboorte dat je graag een newborn fotoshoot wil laten maken, neem dan  contact met ons op. Je kan dan nog in alle rust de mogelijkheden doornemen en dan hebben wij ongeveer een idee wanneer we de fotoshoot kunnen verwachten. Krijg je een waardebon als kado of lijkt het jullie na de geboorte toch heel mooi om een afspraak te maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 0592-312504 of info@fotokruger.nl