Dierenfotografie

Wat zijn dieren toch leuk! Gewoon te leuk om ze niet een keer professioneel op de foto te laten zetten. Want zeg nou zelf, ze maken toch echt deel uit van jullie gezin!

Of het nou om jullie hond, kat, konijn, cavia of wat voor dier dan ook gaat, wij zetten ze graag mooi op de foto voor je. Onze diverse natuurlijke achtergronden lenen zich mooi voor dierenfotografie, zoals het bos en het gras met bloemen. Maar ook voor een witte of donkere achtergrond maken wij prachtige foto's van jullie (huis)dier.  Het mooie is dat je niet hoeft te kiezen; tijdens een fotoshoot is het mogelijk een aantal verschillende decors te gebruiken. Gaat het om grotere dieren, dan kunnen wij ook op locatie foto's maken van jullie paarden, koeien, geiten en dergelijke.

Foto's bekijken
Na afloop van de fotoshoot bekijken we op een groot beeldscherm de gemaakte opnames. Samen met de fotograaf maak je een selectie uit de foto’s. Tevens maken we verschillende voorbeeldbewerkingen, zoals collages (meerdere foto's op 1 afdruk), zwart-wit of sepia bewerkingen en tal van andere mogelijkheden. Hierdoor heb je eens wat anders aan de muur dan een “gewone” foto.

Klik op de foto hiernaast en laat je inspireren door de slideshow!